Kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service.

Technische installatie

Een goede technische installatie met effectieve filtering en zuivering is de basis van elk zwembad: daarmee staat of valt de waterkwaliteit. Voor die basis werken we enkel met kwalitatieve, duurzame materialen. 

Zo kiezen we steeds voor een filter van industrieel niveau gevuld met AFM-glas in de plaats van zand, wat zorgt voor helderder water. Voor de zuivering gaat onze voorkeur uit naar een systeem op basis van hydrolyse-ontsmetting. Het zwemwater is op die manier vrij van chloorgeur, kristalhelder en helemaal proper. Zeg dag tegen zwemmen met rode, prikkende ogen of vergeeld haar en hallo tegen een zwembad van drinkwaterkwaliteit. Zowel gezond als duurzaam, want je restwater is op deze manier niet vervuilend. 

Ook kiezen we liefst voor een volautomatisch systeem met wifi-module. Filtertijden, backwash, watertemperatuur, PH-waardes, pompsnelheid: je kan het allemaal regelen vanuit je luie stoel. En ook wij kunnen vanop afstand bijstand bieden. Met andere woorden: ontzorging van A tot Z!

DUURZAAM

VAN PLAATSING TOT ONDERHOUD

Bij bestelling van een zwembad nemen we de eerste zomerstart en winterstop op ons. Indien gewenst kan dit later ook door ons verzorgd worden. Voor interventies hebben we techniekers die snel ter plaatse kunnen zijn, zodat er altijd onbezorgd gezwommen kan worden. Ook in het nodige onderhoud achteraf staan we je graag bij.

Bij oplevering van het zwembad lichten we de volledige installatie toe en bespreken we het te verwachten onderhoud. Ook krijg je een duidelijke handleiding en spreken we af welke handelingen of onderhoudswerken nog door ons op te volgen zijn.

ONBEZORGD

Bouwkundig zwembad

Een bouwkundig zwembad wordt ter plaatse gegoten in beton en achteraf bekleed met mozaïek of tegels, volledig naar jouw wens. Dit type zwembad vraagt een iets langer bouwproces, omdat de droogtijden gerespecteerd moeten worden. Wel heb je een duurzaam, exclusief zwembad als resultaat. 

 

MONOBLOCK OF PPC-ZWEMBAD

We bieden ook monoblocks aan, vervaardigd uit hoogwaardige PPC van Belgisch fabricage.

Die bieden een heel aantal voordelen:

 1. Snelle plaatsing 
  Binnen de 10 werkdagen kunnen we zorgen voor een zwemklaar zwembad.
 2. UV-stabiliteit 
  Door onze eigen materiaalsamenstelling kunnen wij je garanderen dat er zich in de loop van tijd maar een minieme tot verwaarloosbare verkleuring zal voordoen.
 3. Waterdichtheid 
  Onze bassins worden 100% waterdicht aangeleverd dankzij onze unieke lastechnieken. 
 4. Flexibiliteit en isolatie 
  Naast standaardafmetingen bieden we ook PPC-zwembaden op maat aan. Welke afmeting je ook wenst, de isolatiewaarde van dit soort zwembaden is bijzonder hoog door de dikte van de wanden. Extra isolatie is dus niet nodig, maar wel mogelijk indien gewenst.
 5. Gezondheid en milieuvriendelijkheid 
  Het polyethyleen en polypropyleen dat gebruikt wordt in onze PPC zwembaden heeft verschillende voordelen, zowel voor de gezondheid als het milieu. Ze kennen namelijk dezelfde productiemethoden als drinkwaterleidingen. Dat betekent dat ze chemisch resistent en stabiel zijn voor chloorgebruik en daarbovenop ook nog eens 99% recycleerbaar.

Wil je een zwembad, maar twijfel je nog over welk type of met welke systemen? Aarzel niet om een afspraak te maken bij ons demozwembad. Wij leggen je alles met veel passie en plezier tot in de puntjes uit.

KWALITEIT

alle rechten voorbehouden © 2023 privacybeleid