OVER WILLEMSENS ZWEMBADEN

Wij verwezenlijken jouw droomparadijs aan huis

PERFECTIE

Als algemeen bouwbedrijf hebben we reeds 35 jaar aan ervaring opgedaan. In die tijd hebben we ons meer en meer toegespitst op het plaatsen van zwembaden. Dankzij onze brede achtergrond in de bouwsector denken wij verder dan het zwembad alleen. Wij kijken naar het volledige plaatje. Alles moet kloppen, van terras tot naadloze overgang met de tuin tot poolhouse. Ga samen met ons aan de slag en tover je eigen buitenruimte om tot een prachtig paradijs. 

Zaakvoerder David is als een vis in het water wanneer het gaat over de nieuwste technieken en gaat altijd net dat stapje verder om bij de klant het beste systeem voor te stellen en te installeren. Ook na de installatie staat hij alle klanten met plezier bij met raad en daad. Klantengeluk is zijn ultieme doel. Een goede service draagt hij daarom hoog in het vaandel. 

Medezaakvoerder Maaike bekijkt welk type zwembad het beste aansluit bij de wensen van de klant. Haar sterkte is ervoor zorgen dat het plaatje naast technisch, ook esthetisch klopt. Ze zorgt ervoor dat elk project een pareltje wordt. 

Samen vormen de twee een perfecte tandem die samen ten strijde trekt voor ultieme klanttevredenheid.

ONZE DIENSTEN

alle rechten voorbehouden © 2023 privacybeleid